top of page

Sa., 26. Juni

|

Szarvas

Abel Nagy Band live in Hungary

Abel Nagy // Keys & Compositions Emma Nagy // Vocals & Compositions Nikolaus Holler // Alto Pepe Uszticz // Guitar Samuel Carry // Bass Adonisz Fabry // Drums

Anmeldung abgeschlossen
Veranstaltungen ansehen
Abel Nagy Band live in Hungary
Abel Nagy Band live in Hungary

Zeit & Ort

26. Juni 2021, 17:00

Szarvas, Szarvas, Kossuth Lajos u. 2, 5540 Ungarn

Über die Veranstaltung

Granárium Zebra Club

Samstag, 26. Juni 2021 von 17:00 UTC+02 bis 01:30 UTC+02

Preis: Kostenlos · Dauer: 8 Std. 30 Min.

Öffentlich  · Jeder auf und außerhalb von Facebook

Az  Öröm a zene tehetségkutató sorozat részeként 2021-ben is meghirdetésre  kerül a Dobbantó zenei tehetségkutató fesztivál a szarvasi Granárium  Zebra Club színpadán a hangszeres zenét játszó előadóknak. A nagy múltú  klub versenyei számos zenekar számára jelentettek ugródeszkát. Nálunk  kezdte bontogatni szárnyait az Ektomorf, a Magna Cum Laude, a Fatal  Error, a Mongooz and the Magnet és a The Luckies, hogy csak néhány nevet  említsünk azok közül a zenekarok közül, melyek a klubban zajló  tehetségkutatóknak a színvonalát egyre feljebb és feljebb emelték. Az  AŽUR zenekar pedig az 2017-es Öröm a zene tehetségkutató verseny  országos döntőjét is megnyerte.

Indulási feltételek:

- csak saját szerzeményekkel, amelyek szövegét a zsűri számára kérjük csatolni, ha angol nyelvű, akkor a magyarra fordítását

- stílusirányzatokat nem szabunk meg, egyetlen kikötése van a produkciónak, hogy hangszeres legyen

- a zenekarok nem rendelkezhetnek kiadók által terjesztett hanghordozóval (kivétel a szerzői kiadás

-  egy zenekar nevezésének minimum két darab hangzó anyagot kell  tartalmaznia: 1 db élő felvételt (nem kikevert, próbateremben          telefonnal rögzített videó) és egy demót, de ha nincs demótok akkor  lehet mindkét felvétel próbatermes. A nevezés elengedtethetetlen      feltétele az élő felvételes anyag.

A  jelentkezés 2021. április 4-én indul és 2021. május 9. éjfélig tart. A jelentkezési lap a klub honlapjáról tölthető le: http://www.zebraclub.hu/tehetsegkutato és a dobbanto2@gmail.com email címre kell vissza küldeni.

Nevezési díj nincs!

A verseny menetrendje:

A  beérkezett nevezéseket online értékeli egy háromtagú zsűri melynek  tagjait Lukács László (Barbears zenekar) Mihály Gergely (Angertea  zenekar) Kirschner Péter (Sziámi and Friends zenekar) ők választják ki  azt a hat zenekart, akik versenyezhetnek az élő döntőben a szarvasi  Zebra Clubban.

A zsűrik értékelési szempontjai:

- hangszeres tudás - szöveg, szövegértés - színpadi összkép - egyediség - szubjektív vélemény

Az élő verseny napon, a színpadon állandó backline a zenekaroknak:

Marshall 6100 git fej

Marshall 1960 vintage 4*10 git láda

Fender Twin Rewerb git combo

Ampeg 8*10 bass láda

Ampeg Svt3 pro bass fej

Tama Supertstar custom

dobfelszerelés, állványzat, lábgép, dobszék

Nyeremények:

Fellépési lehetőség a Magna Cum Laude zenekar egyik koncertjén, mint előzenekar a Koncertszervező.hu jóvoltából. Fellépési lehetőség amennyiben megrendezésre kerülnek a 2021-es Alpárfeszten, illetve a Tábor fesztiválon. Klub  fellépés, amint a vírus helyzet lehetővé teszi a kiskunfélegyházi  Rocktárban, a budapesti Gödör Underground klubban, és a szarvasi Zebra  Clubban. Produceléssel összekötött stúdiófelvételi lehetőség Kirschner Péter felajánlásából.

A  győztes indulási jogot szerez az Öröm a zene tehetségkutató sorozat  2021-es döntőjében ahol a fődíj egy 1 millió forintos HANOSZ vásárlási  utalvány és a Hangfoglaló Program által felajánlott induló zenekaros  pályázat különdíja, amely 2 millió forint.

http://www.zebraclub.hu/tehetsegkutato http://oromazene.hu/tehetseggondozo/helyszinek https://hangfoglalo.hu/ http://koncertszervezo.hu/ https://www.facebook.com/godorklub/ https://www.facebook.com/RocktarKoncertBazis https://www.facebook.com/alparfeszt https://www.facebook.com/taborfesztival

Diese Veranstaltung teilen

bottom of page